C.O.O.L.:Colorful Online Old Laugh
kampanella.hu

MENÜ

2012.március 13.

 

Eddig különösen nyomasztó álmaim voltak.Ma reggelre nem emlékszem, mit álmodtam.Ettől jó kedvem lett,szünik a derékfájásom is.Attól, hogy véletlenül kiderült, hogy cukros vagyok és lehet, hogy sérvem is van,betegségtudatom támadt.Bizonyára ez okozta a nyomasztó álmokat.De most !

Be tudok mászni a kádba,meg tudok borotválkozni,fogat mosni, mekkora öröm.! Lám,nem is gondolja az ember, hogy a megszokott életritmusa mekkora örömforrás.Leviszem a kutyát, bevásárolok,ha ezekután még lesz erőm,bemehetnék dolgozni is.Ez is ajándék lenne.Pedig, hogy útáltam eddig bejárni.Hatalmas derékfájás és cukrosoknak való étel kell ahhoz, hogy értékeljem

a körülményeimet.Felhívjam, ne hívjam a hölgyet, akivel pár hete még igéretes kapcsolatba bonyolódtam ? A nők hajlamosak azt hinni, ha a férfiember pár napig nem jelentkezik,más nő van a dologban.Fel sem tételezik, hogy szegénynek más baja is lehet.Lássam be, nem örültem volna, ha a hölgy ilyen elesetten, borostásan, jajgatások közepette látott volna.Meg az illatom sem volt megfelelő az udvarláshoz.Főzök kávét ! Mekkora diadal ! Micsoda mennyei íze van ! Ezt sem élveztem ki eddig.Üröm az örömben kutyusom emésztése.Itt is Ott is- hiába megszokta, hogy lent végzi el a dolgát.Tudok takarítani ! Lehajolni, felmosni ! Nem ordítottam közben ! Hurrá !

Mosogatni nem kell, jót fogyókúráztam, csak teát bírtam főzni, egy nap egyszer persze, hatalmas kínok között.

Bedobálom a mosógépbe pizsamámat, gatyáimat és kimossa a drága !Megsimogatom. Lám-lám

eddig észre sem vettem, milyen hasznos jószág !

Beszívom az arcszesz friss illatát ! Észre sem vettem,mennyire javítja a közérzetemet.

Tiszta ing-Te drága. Tiszta gatya, tiszta zokni ! Mintha egyszeriben a pokolból a mennyekbe jutottam volna.

Üdén, frissen,boldogan szállok a liftbe. Ez meg állandóan megy, még sohasem akadt el két emelet között.Titokban megsimogatom őt is.

Kutyussal szinte tánclépésben sétálok.Gyanakodva néz rám.Kicsit meghibbant szegény,ez van a pofájára írva.Találkozunk rátarti kutyahölgyekkel,unottan megy el mellettük.

Várj csak, ha betegségből gyógyulsz ,majd átértékeled te is az életedet.

Benézek a munkahelyemre. Várom, hogy letörjön a környezet,a zsúfoltság,a levegőtlenség, az iratok dohos szaga, az undok kollégák !

A kollegák felugrálnak,nyakamba ugranak, a főnök -akit mélységesen megvetek-kitárt karokkal fogad.

Pedig csak három napig üvöltöttem, ha fel kellett kelni az ágyból.

Közben minden megváltozott.

 

 

Menü
Asztali nézet