C.O.O.L.:Colorful Online Old Laugh
kampanella.hu

MENÜ

Csivava

 

 

Az enyém fiú,a férfiak összes tulajdonságával felruházva.

Kutya.

Egy jól kifejlett kandúr nagyságának kétharmada.

Evégből állandóan az ölemben ül.

Harcias,konok,szexre éhes,trehány.

Nagy,dióbarna szemeivel szuggerálni akar,csakhogy én sem papírból vagyok.

Kora kettő év.Kicsi korában a macska patkánynak nézte,meg akarta enni.

Most már ő zavarja el a cicákat,fülsiketítő „ugatásával”.

Imádja a postást,aki tényleg tündéri fiatalember.Állandóan esengve néz rá, „vigyél magaddal”-mondja csillogó szeme.Amikor nélküle megy tovább,visítva tiltakozik.

Szexuális beállítottsága : meleg.A nőket szükséges rossznak tartja.Mindekivel szexelne, aki férfi.

A szavak jelentését önhatalmulag értelmezi.Tudja,persze,hogy mit jelentenek,de ha nem tetszik neki adott pillanatban,akkor az ellenkező értelmével akar manipulálni. Sokáig nem értettem mit akar,pedig a szemeivel nagyon tud magyarázni.Most már én is értek kutyául.Tudom, mikor kér vizet,mikor szeretne -mit szeretne?,akar!- kimenni,melyik ételnél ül ki a pofájára az undor.Egyértelműen hozza tudomásomra, ha felesleges a jelenlétem,menj aludni,mondja testbeszéddel.

Nagyon szereti a „kerekecske-gombocskát” a „ csipp-csipp csókát” a „csicsíja,babája,elment a mamája Pestre, hoz neki kalácsot, popójára virgácsot”Verekedni is kell vele,merthogy a fiúk azt is szoktak.Ilyenkor csíp,harap,morog,megtámad,én védekezem,amitől körberohangálja az asztalt.Három-négy kör után szerencsére kifullad,mert enyhén asztmás.

Kész rettegés az oltás.Kicsi korában kéthetenként kapta a védőoltások garmadáját,ezért nemcsak Ő retteg,hanem mi is a dokival,amikor be kell oltani.Olyan erővel védekezik,hogy nem nézi,milyen sebeket oszt, csak rúgkapál,karmol,menekül.Pedig most is jön a veszettség elleni oltás.

Már előre rettegek .Tavaly a doki fifikás volt,kint a teraszon szívta fel a szérumot, bejött az ajtón,villámgyorsan beledöfte,mire észbekapott,már be is volt oltva.Nade ezt a trükköt már ismeri, mi lesz most ?

Karikába görbül az örömtől, ha családtagok jönnek,mindenkire emlékszik.

Ha sokáig merészelek aludni,odaáll az ajtóm elé és addig ugat,morog,míg ki nem jövök.Ha elmegyek,már a készülődésem pillanatától szomorú lesz,honnan tudja,hogy nem a szokásos reggeli műsort látja,hanem ez a távozás előtti szertartás ? A kutyakönyv szerint jól elvan egyedül,de ha ezt olvassátok, ne higyjétek el.Azt se, hogy 100 %-ig szobatiszta.Mindig előfordul egy kis malőr,lehet takarítani,fertőtleníteni. Van egy rénszarvas

babája, azzal szokott hancúrozni,már az egyik agancsát harmadszor varrtam vissza.A csokiért hajlandó lenne az életét feláldozni,de nem szabad neki enni,tiltott ételek közé tartozik a dióval,mogyoróval együtt, amiket persze imád.A könyv szerint sonkát lehet neki adni,de úgylátszik tudja, hogy drága, nem kell neki.Valamint a számára készített konzervek sem.

Szivélyes üdvözletét küldi mindnyájatoknak.

 

Menü
Asztali nézet