C.O.O.L.:Colorful Online Old Laugh
kampanella.hu

MENÜ

Készüljük a télre.

 

 

Javaslatom nem azoknak szól,akiknek a négy kocsiból el kell adniuk egyet.Úgy mértem fel az öregek problémáit,hogy meghallgattam őket. Először is magamat.

Réges rég el szeretném adni a házamat,aminek a kifűtését egyedül nem bírom kifizetni.Nem sikerül eladni,mert nagyon sok öreg akarja ugyanezt.

A Gázművek nagyfogyasztónak ítélt meg, ezért a szokásos mértékű gázfogyasztáson felül állandóan emeli az árakat.Hadd fizessen ,aki ilyen gazdag ! Igenám,de amíg nem tudom kisebbre cserélni,addig kényszerű nagyfogyasztó leszek.Mivel egyedül áll a ház a telken ,négy oldalról éri a hideg és a szél. Már kicseréltem két ablakot, a fogyasztáson meglátszik a csökkenés, de a számlámon növekszik az összeg.

Ezért vetődött fel bennem az a gondolat,hogy az eladhatatlan házak lakói,a tél beálltával költözzenek össze.A villanynak is mindegy hány emberre szórja a fényét, s a melegnek is mindegy, hányan élvezik.Tehát télen össze-,tavasszal szétköltözés.Így egy csomó öreg nem fog megfagyni télen.Ha már annyit locsogunk a szeretetről,használjuk is ki.

Egyébként, ha megfigyelték, szeretni csak azt tudjuk, aki megfelel az elvárásainknak, a többit bizony nem .Úgy képzeltem,hogy a társkereséshez hasonlóan keresnék egymást az öregek.Ha úgy érzik,kibírnának egy telet a másik öregnél,mehet az összeköltözés !Apró-cseprő nézeteltérést be kell kalkulálni,nagyobb veszekedésnél az összeférhetetlen hazaköltözik. Ha már két-három öreg megfagyását ki tudjuk védeni, máris megéri az egész.

Gondolkozzanak,s ha tetszik az ötlet, már csak a szervezés van hátra.

Tényleg létezik a szeretet,vagy üres fecsegés az egész.? Már hányingerem van a nyálas cikkektől.

Tegyünk is valamit.

 

Menü
Asztali nézet