C.O.O.L.:Colorful Online Old Laugh
kampanella.hu

MENÜ

Millió éve

 

 

..akar megszületni.Azóta akkorát fejlődött a Föld nevü bolygó,hogy tiszta őrület lehet élni,méghozzá ott !Tudni akarta mit jelentenek ezek a fogalmak: fájdalom,éhség,szomjúság,pénz,jövés-menés ? Micsoda izgalmas dolgok !! Persze tudta, hogy még eszmélése előtt megtörténhet,hogy egy eszközzel kiráncigálják az anyaméhből és állhat a sor végére.Újabb millió évre.Ennek ellenére mindenki meg akar születni .Mindenki a Földre !Mert veszélyes ! Mindenki meg akarta tapasztalni,mi az a veszély?Ekkor elvesztette az eszméletét.

Buta lett átmenetileg,nem tudott semmit.Majd éles fájdalom hasított a „tüdejébe”.Kiabálnia kellett.Továbbra sem tudott sokat,de a fényt megtapasztalta,meg hogy „szeme” van.Amit bánt a fény, ezért sokáig nem nyitotta ki.Szívnia kellett valamit, ami nedves,meleg,”jóízű” volt.Íz is van.Nahát !!Valamik a tulsó végén kijöttek belőle,ezeket nem szerette. „Szerette” Ez meg mi ?”Bosszankodott”,jé ! Itt mi minden van !! Ha átmenetileg nem butul meg,most tudná,hogy autóval viszik egy házba,ahol „élni” fog.Egyre „okosabb” lett. De még hol volt a teljes tudástól,aminek birtokában volt eddig?Az igazi életet tanulni kell.”Sokáig „ Ez is hol volt a millió évtől ? Mégis hosszúnak tünt.Itt lassan telik az idő. De jó ! Megtanult „járni” a „lábaival”.”Fogni” a „kezeivel”.Lassan, nagyon lassan jutott régi tudása birtokába.De itt nem kellett mindent tudni.Itt szakosodás van.Végre tudatosult benne, mit lát .Először csak „játékokat” ,nagyon élvezte.Utána betüket, számokat,ezekre „emlékezett”ezért unta az egészet.Nem tudták,hogy nem is olyan régen együtt izgultak,hogy megszülessenek, ezért” verekedtek” valami apróságért.Verekedni jó !Lökdösődni is jó ! Futni,ugrani,labdázni is jó. Tényleg jó élni!Az ízek változatosak,van „édes”,”keserű , „” erős” „fűszeres”.

A fűszereset nagyon megszerette.”Ruhába” kellet járni,tetszett.Általában minden tetszett,még a „fájdalom „ is.Nem volt vészes.Oltások,sebek,.Látta a „vérét”.Muris, mi mindenje van.A „fejében „ „agy”, ami felfog mindent és elraktároz.”tüdeje” van a lélegzésre.”Gyomra „ van a sok finom íz befogadására.”Veséje” kiválasztja,amit nem szeret kezdettől fogva,ezt teszi a hosszú” bele”is.Ez minek ! Általában „ szégyenli „ , hogy ezekkel foglalkoznia kell.Az „érzelem” először „ szüleihez” kötötte, de ahogy haladt az idő,jó lassan,persze,”más”fiatalhoz kezdett vonzódni.Nem értette ezt az egészet. Egy eddig felesleges alkatrésze megduzzadt „ felállt”. Ha csak ez lett volna,de a másik fiatalba be akart hatolni.Miközben heves „vágyat” érzett. Otthon tudta volna,hogy az utána következő akar megszületni,azért van ez.De itt ezt nem tudta,ezért a „kellemes „ aktus” után nem örült a jövevénynek.A legborzasztóbbat akarta elkövetni,a sor végére utasítani társát.De a „másik” szerencsére elhatározta, világra hozza.Igy lett a soron következő az ő gyereke.

Mindenféle hókusz-pókuszon kellett miatta átesnie.”Diplomát „ kellett szereznie, „állást „ vállalnia,bevonult a „pénz „ az életébe.”Esküvő” „összeköltözés”a jövevény „nyivákolása „,szörnyű. Mennyien írigyelték ezért „odaát”! De ezt ő nem tudta,mert kitörlődött az „emlékezetéből”Lassan-lassan felnevelték a másik emberrel a jövevényt, úgy ahogy őt a szülei. Ekkor rémülten vette észre „öregszik” ! A „test”,amibe beleköltözött elkezdett romlani.”Félelem „ lett urrá rajta .Nem emlékezett mi jön ezután.Szerencsére voltak „orvosok”,”kórházak” „gyógyszerek”,ezekkel elhúzta egy darabig.

A „szeretet” nagyon okos dolog,a másik ember, aki nő volt és a jövevény,aki a gyereke volt szerette őt és ő is szerette őket.Ez volt itt a legjobb találmány.! „Unokái” születtek,akiket mégjobban szeretett,mint a nőt és a gyerekét.Sok utána következőt neveltek fel, amiért azok nagyon „ hálásak” voltak. Szép itt élni, ezen a bolygón ! Állítólag máshol nincs ennyi „variáció” Ott unalmas lehet.Állítólag „halála” után azt is ki kell próbálnia,de nem fült hozzá a foga. Foggal-körömmel ragaszkodott a Földhöz.Nem akart elmenni innen !”Harcolt” az életéért ! De volt egy ostoba „törvény”,ami szerint mennie kellett.Tovább.

 

Menü
Asztali nézet