C.O.O.L.:Colorful Online Old Laugh
kampanella.hu

MENÜ

Boszorkányok a nyolcadikon

 

 

Szélvihar képében jelentek meg.Szinte tapasztalható volt a seprű alattuk.

Benyomták az erkélyajtót,vijjogtak,ordítottak,a kéményből borszasztó hangok törtek elő.Mindezt a legszebb álmom kellős közepén tették.Még ma is fáj az oldalam,a velük való harc okán.Először is verekednem kellett,hogy az erkélyajtó közelébe kerüljek.Bezártam.Csend lett. Már készültem visszafeküdni, amikor hatalmas sűvítéssel ujra benyomták az ajtót és a kéményben dudálókkal együtt örömtáncot jártak.Az asztalt vetettem be ellenük.Odaráncigáltam a kedvenc ajtajuk elé,kis csend lett.

Rájöttek, hogy az Ő erejük nagyobb,mint az asztalka ellenálló képessége.

Igenám, de szembetalálkoztak velem.Én vagyok a család kisebbje,így csakis én nyerhettem ellenük.Olyan erővel nyomultam az erkélyajtóhoz, hogy a kilincse beleállt a bordámba.Még most is fáj ! Sikerült az asztalkát teljes hosszában az ajtó elé nyomni és már sokadszor bezárni az erkélyajtót.Végre csend lett.

Rájöttem,hogy a mesék szereplői egytől-egyig léteznek.Elképzeltem, milyen hatást váltott ki őseinkből, amikor számtalan nyílást találva,őrjöngött a szélvihar kicsi házikójukban. Ha én most szinte láttam alattuk a seprűt,szegények meg is élték ezt az érzést.Létezett a sárkány, ma is élnek belőle néhányan egy falu feletti fennsíkon.Na, meg a brontoszauruszok késői példányai ! Varázslóik igaziból voltak, vannak ma is ,mire észreveszed, már kiénekelte a pénzedet a bukszádból.Lám a legkisebb királyfi győzelme a gonosz felett is igaz,merthogy én is győztem.

Léteznek óriások és törpék,testi valójukban is és átvitt értelemben is.

Léteznek ördögök, akik kéjesen nézik a kilakoltatásokat,szerencsétlenségeket, természeti katasztrófákat.Léteznek angyalok is,hát persze ! Az egyik fajta könnyfakasztó történeket gyárt a szeretetről,miközben a kisujját sem mozdítja, a másik fajta a szívét a tenyerén hordja.Ez utóbbi típust a férfiak nem kedvelik,csak, ha betegek lesznek,vagy a halálos ágyukon észlelik, milyen jó, ha fogja az ember kezét valaki.Létezik az égigérő fa,ürrakétának hívják,létezik a varázsgömb, televizió a neve.létezik az égen repülő ló.repülőgépnek hívjuk.Csodák is léteznek,ilyen például, ha visszakapjuk a kölcsönadott pénzünket.Vagy ha 0 tartozásról kapunk igazolást az APEH-től.Vagy, ha kirúgnak és azonnal találunk állást.A csodák száma mintha most szaporodásnak indult volna.

Csak a bordám ne fájna !

 

Menü
Asztali nézet