C.O.O.L.:Colorful Online Old Laugh
kampanella.hu

MENÜ

Vita

 

 

Végül is a sámánnak kellett közbeavatkoznia,a már-már tettlegességig fajuló vitában.Mindenki őrültnek nevezte azt a törzsi tagot,aki észbeli képességeit tekintve kilógott a sorból,ezért csakis bolond lehetett.Ilyen szavakat használt :mágnesesség,áram,ellenállás,faraday kalitka,napkitörés,bolygó,naprendszer és más őrült kifejezések.A sámán sokat tanult tőle, ezért nem engedte ,hogy kiközösítsék a többiek.

Most azt találta mondani a szerencsétlen,hogy a villámnak nincs istene.Na, ez már sok volt,hatalmas vita kerekedett,aminek a következményeitől csak a sámán mentette meg kedvenc Őrültjét.

A sámándobok készítését is tőle tanulta,nem sejtve, hogy a XX.században is akkora ereje lesz,ami felemeli a CD lemezt,lebegteti a levegőben és pár méterre leszállítja a szőnyegre.

Őrültnek esélye sem volt a párválasztásra, egyik nő sem szerette volna,ha a többiek megalázzák ,amiért vele akar élni.

Azonban a törzsfőnök lánya sokat megértett abból, amit Őrült magyarázott. Ismerte a maya kultúrát,annak minden felfedezésével együtt.

Szenzációs párost alkottak.

A fejedelem ekkor elhatározta, hogy országát visszahódítja. Őrült istene a tudományt csak az emberiség javára engedélyezte felhasználni.De be kellett látnia, hogy most a népe érdekében fegyvereket kell gyártania.Olyan nyilakat készített, amik az áram tulajdonságait felhasználva készültek.A fejedelem seregével megindult a hegyekkel körülvett medence visszafoglalására.Ott idegen népeket talált, akik amikor meglátták a különös íjakat ,azonnal visszaadták a területet.A környező népek fejedelmei szerették volna legyőzni a hazatért népet,ennek az lett a vége,hogy rettegtek a fejedelem nyilaitól .

Az új társadalmi berendezkedés miatt a régi Istent meg nem tagadókat szörnyű módon kivégezték.Állítólag Őrült és felesége is ekkor vesztette életét.

Őrült gondolatai azonban szétszórodtak és nagyon sok tudós képzetében megjelentek. Így a ma már mellüket verő népek nagy feltalálói nem is sejtik, hogy tudásuk az ezer évvel ezelőtt élt ,ma már kicsiny nép őrültnek tartott tagjának agyából származik..

Csakhogy Ő tudását nem a népek kiirtására akarta felhasználni.

 

Menü
Asztali nézet