C.O.O.L.:Colorful Online Old Laugh
kampanella.hu

MENÜ

Levélváltás

 

 

Kedves Dezső

 

 

A társkeresőben megjelent hirdetésére reagálva,küldöm a személyi adataimat,hálózati és mobiltelefonom számát.Nagyon fárasztó számomra a többéves magány, szeretnék ebből kikászálódni .Elképzelésem egy erős

férfikéz, mely ebből az állapotomból kirángat.Sajnos mozgásomban korlátozott vagyok,a lakásban nincs semmi problémám, csak az utcai közlekedés okoz gondot.Várom szíves válaszát. Marianna.

 

 

Kedves Marianna

 

Nem szándékozom a közeljövőben szanatóriumot nyitni különféle nyavalyákban szenvedő hölgyek számára.Ha erős kézre vágyik, fogja meg gyógytorna edzője kezét, ha lelki problémái vannak,lelkipásztorához sziveskedjék fordulni, ha szerelemre vágyik,olvasson ilyen tárgyu könyveket és nézzen érzelmes filmeket.

Az én kívánalmam jővendőbeli társam felé a következő.A reggeli feltálalása után takarítsa ki a lakásomat, / ablakpucolás,ajtók lemosása, porszívózás,portörlés / utána sütés-főzés-mosogatás,az étel ízléses feltálalása,este egy kis besegítés a vállalkozásom adminisztrációjának elkészítésébe,ha nem vagyok fáradt az egésznapi teendőim elvégzése után,magasfokú szexuális szolgáltatás nyujtása. Mindezekért havi keresetéből csak százezer forint hozzájárulást igénylek.Ha több a jövedelme a differenciát magára költheti.

Tisztelettel Dezső

 

Menü
Asztali nézet